Exercitat Virginia

Krediti za uštedu energije

Sklopili smo ugovor sa Halkbank koja nudi kredite za uštedu energije koji su namenjeni svima vama koji brinete o svojim troškovima, a u isto vreme želite da poboljšate kvalitet svog života. Ovi krediti služe za finansiranje nabavke opreme, kao i za izvođenje radova kojima se unapređuje energetska efikasnost.

Ovim kreditima možete da finansirate:

  • revitalizaciju grejne mreže
  • izolaciju stambenog prostora
  • unapređenje i zamenu prozorskih sistema
  • instalaciju pametnih energetskih sistema
  • kupovinu toplotnih pumpi i sl.


GEFF krediti

Kupovina PVC stolarije na kredit je odlična šansa da odmah uredite Vaš životni prostor pri čemu nećete opteretiti budžet, jer za Vas imamo odlične uslove kreditiranja:

Maksimalni iznos kredita: 3.000.000 RSD,
Maksimalni period otplate: 95 meseci,
Bespovratni novčani iznos u visini od 15% od iznosa kredita,
Sredstva koja vam se vraćaju nemaju unapred definisanu namenu i možete ih koristiti za ostale potrebe svog domaćinstva.

Ukoliko kredit koristite za kupovinu i drugih energetsko efikasnih proizvoda (na primer – termoizolacija za spoljne zidove) – dobićete i 20% povrata. Više o mogućnostima saznajte na zvaničnoj stranici GEFF programa koji se realizuje u okviru programa EBRD – Evropske banke za obnovu i razvoj.

Ovo je jedinstvena prilika da uz povoljne uslove kreditiranja zamenite svoju staru stolariju za novu VEKA PVC na kredit i dobijete povraćaj novca u iznosu od 15% vašeg računa, a uz sve to na ugrađene nemačke profile dobijate i 10 godina garancije!

Formulare za kredit možeš da nađem na linku ispod:

Formulare za kredit možeš da nađem na linku ispod: